Brouwerij Souverijn uit Leiden heeft haar naam te danken aan de rivier de Rijn die door de stad stroomt. De Rijn staat bekend om zijn prachtige omgeving en zijn rijke historie en is een belangrijk symbool van de stad. Door de naam Souverijn te verbinden aan de Rijn, wil de brouwerij de verbinding met deze bijzondere plek benadrukken en haar erfgoed eren.

Het bier van Brouwerij Souverijn is exclusief verkrijgbaar bij Café de Stadthouder, gelegen aan de Rijn. Dit café is een ideale plek om te genieten van een heerlijk bier van Brouwerij Souverijn in een unieke omgeving. Café de Stadthouder biedt een echte stadsbeleving en is een perfecte plek om te ontspannen, te ontmoeten en te proeven van de beste bieren van Brouwerij Souverijn.

In samenwerking met Café de Stadthouder, wil Brouwerij Souverijn een unieke bierbeleving creëren voor haar klanten en hen laten genieten van de smaak van Leiden en haar rijke historie. Het bier van Brouwerij Souverijn en de omgeving van Café de Stadthouder zijn een feest voor de zintuigen en een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en cultuur van Leiden.